За Нас Софтвер Хардвер Сервис Клиенти Контакт e-mail me

WebDesign1_240x169.jpg

Дизајн на Веб Страници

- html 
- html 5 
- asp.net 
- JavaScript 
- PHP 
- MySQL 
- MSSQL


Цена: По Договор


domain-hosting_240x153.png

Домен и Веб Хостинг

- Регистрирање на домени - .com, .net, .org и др.
- Хостирање на Веб Страни

Цена: По Договор