За Нас Софтвер Хардвер Сервис Клиенти Контакт e-mail me

Сервисирање на компјутери и периферни уреди

Имате проблеми со вашиот компјутер?
Вашиот печатач не сака да печати?
Проблеми со компјутерската мрежа?

Јавете се во ЈМВ Софтвер Лаб.
Нашите сервисери веднаш ќе ви помогнат.

  Сервисирање на хардвер
Поправка на компјутери

Поправка на печатачи

Поправка на мрежни уреди

  Одржавка на оперативни системи
Нова инсталација на windows

Преинсталирање на windows

  Одржавка на компјутерска мрежа
Конфигурирање на рутери

Монтажа на кабли и други мрежни уреди

Сервисирање на хардвер:

Поправка на сите видови компјутерски уреди и компоненти.

 
Return to the list of our services

Поправка на компјутери:
Замена на расипани или застарени компјутерски делови во вашиот компјутер.
 
Return to the list of our services

Поправка на печатачи:
Поправка на неисправни печатачи, скенери и други видови на периферни уреди.
 
Return to the list of our services

Поправка на мрежни уреди:
Поправка или замена на сите видови мрежни уреди - Рутери, Свичови, Кабли, Конектори и друго.
 
Return to the list of our services

Одржавка на оперативни системи:
Одржавка на оперативни системи
 
Return to the list of our services

Нова инсталација на windows:
Инсталирање на нова верзија на windows заедно со сите потребни драјвери, помошни програми (MS Ofice, Adobe Reader, BSPlayer и друго), Антивирусни програми и друго.
 
Return to the list of our services

Преинсталирање на windows:
Преинсталирање на неисправен windows, драјвери, чистење од вируси, малвери и друго.
 
Return to the list of our services

Одржавка на компјутерска мрежа:
Конфигурирање и одржавка на компјутерска мрежа.
 
Return to the list of our services

Конфигурирање на рутери:
Конфигурирање на активни компоненти од компјутерска мрежа - Рутери, Смарт Свичови и друго.
 
Return to the list of our services

Монтажа на кабли и други мрежни уреди:
Монтажа на сите видови на пасивни мрежни компоненти - компјутерски мрежни кабли и други мрежни уреди.
 
Return to the list of our services