За Нас Софтвер Хардвер Сервис Клиенти Контакт e-mail me

Компјутер - Лаптоп - Таблет

pc-laptop-tablet-repairs.jpg

Ви треба нов компјутер?
Имате потреба од нов Лаптоп?
Вашите деца сакаат Таблет?

Јавете се во ЈМВ Софтвер Лаб


Компјутерски компоненти

ComputerComponents-500x426.jpg

Вашиот компјуер е застарен?
Ви треба повеќе меморија?
Ви треба додатен хард диск?
Сакате помоќна графичка картичка?
Ви треба помоќна звучна картичка?
Ви се расипа компјутерска компонента?

Јавете се во ЈМВ Софтвер Лаб


Периферни Уреди

HardwarePeripherals.jpg

Ви треба печатач? Скенер?
Гејмерска тастатура, маус?
Сакате поголем монитор?
Безжична тастатура? Безжичен маус?
Вашите деца сакаат гејмпад? Волан?

Јавете се во ЈМВ Софтвер Лаб


Мрежни Компоненти

network-banner_500x362.jpg

Сакате да ги поврзете сите ваши компјутери?
Ви треба безжичен рутер?
Ви треба подолг мрежен кабел?

Јавете се во ЈМВ Софтвер Лаб