За Нас Софтвер Хардвер Сервис Клиенти Контакт e-mail me

ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО ЈМВ СОФТВЕР ЛАБ

Нашето претпријатие е претежно ориентирано кон производство, продажба и оддржување на софтвер. Но, голем дел од нашата работа исто така се состои и од продажба и сервисирање на сите видови компјутерски уреди и периферија. Нашите вработени имаат над 15 години работно искуство во областа на компјутерите со што може да се потврди ефикасноста на извршувањето на барањата на нашите клиенти.

Подетален преглед на сите видови на услуги и производи кои ги нуди нашето претпријатие можете да видете подоле.


Софтвер

Развој, продажба, имплементација и оддржавка на софтвер
 • Развој, имплеметација, оддржавка и хостирање на Веб Страници.
 • Развој, продажба, имплементација и оддржавка на апликации наменети за десктоп или лаптоп компјутери.
 • Развој, имплементација и оддржавка на софтвер за рачни компјутери (handheld device - windows CE, windows mobile i dr.).

Продажба на Хардвер

Продажба на компјутери и компјутерска галантерија
 • Компјутери - Десктоп, Лаптоп, Таблет и др.
 • Компјутерски компоненти - Матична плоча, Хард Диск, РАМ Меморија, Процесор, ДВД Режач, Монитор, Графичка картица и др. 
 • Компјутерска галантерија - Тастатура, Маус, Тач Пад, Гејм Пад, Волан и др.
 • Периферни уреди - Печатач, Скенер, УПС и др.
 • Мрежни компоненти - Рутер, Свич, Мрежен кабел, Конектор и др.

Сервис

Сервисирање на компјутери, периферни уреди и оперативни системи
 • Поправка на десктоп компјутери и лаптопи - замена на дотраени или расипани компоненти.
 • Надградба на десктоп компјутери и лаптопи - замена на технолошки застарени компоненти. 
 • Поправка на компјутерски периферни уреди - Печатачи, Скенери, УПС и др.
 • Инсталирање, преинсталирање и конфигурирање на Windows.
 • Чистење од вируси.
 • Инсталирање на други услужни програми - MS Office, AutoCad и др.
 • Конфигурирање на активни мрежни компоненти - Router, Smart Switch и др.